Ludeco SMART

Make your garden SMART!

Bepaal zelf de sfeer in jouw tuin met onze nieuwe SMART lampen! Ontdek met Ludeco Smart het gemak van slimme 12 volt buitenverlichting. Blauw, rood of juist liever warm wit licht? Verbind de Ludeco Smart lampen met de Smart Life app, kies uit de miljoenen kleuren en stel een timer in wanneer de verlichting aan moet gaan. Alles eenvoudig te besturen vanaf je eigen smartphone!

Ludeco Smart - Assortiment

Stig Smart

Stig Smart

Stig Smart (Set van 3)

Stig Smart (Set van 3)

Ivan Smart

Ivan Smart

Ivan Smart (Set van 3)

Ivan Smart (Set van 3)

Ontdek het gemak van slimme 12-volt buitenverlichting met Ludeco Smart!

Verbind de lampen met de Smart Life app, kies je favoriete kleur en stel moeiteloos een timer in voor de gewenste verlichtingsmomenten, allemaal vanaf je smartphone te bedienen! Bekijk onze video voor een uitgebreide uitleg over het koppelen van de slimme Ludeco lampen.

Veelgestelde vragen

12 volt systeem
Smart

Het aansluiten van Ludeco verlichting is heel eenvoudig. Je plaatst de lampen waar je ze wilt hebben en legt de hoofdkabel langs de lampen. Sluit de lampen aan op de hoofdkabel met de connector die aan het uiteinde van de kabel van de lamp zit. Plug daarna de hoofdkabel in de transformator en stop de stekker van de transformator in het stopcontact. Bekijk hier de video met een stap voor stap uitleg.

Ja, 12 volt is laagspanning, daardoor vormt het geen gevaar voor mens en dier en is het systeem veilig aan te sluiten.

De kabel en verlengkabels kunnen aan één transformator tot een maximum van 40 meter aan elkaar worden verbonden.

Hoeveel lampen je kunt aansluiten op een kabel hangt af van de transformator. Op een 12 Watt transformator kan een maximum van 12 Watt aan lampen worden aangesloten. Heeft een lamp bijvoorbeeld een lichtbron van 2 watt, dan kun je maximaal 6 van deze lampen aansluiten.

Ja, dit mag. Echter is het grote voordeel van 12 volt dat de kabels niet 50 cm onder de grond ingegraven hoeven te worden, waardoor er geen elektricien aan te pas hoeft te komen.

Nee, de lichtbronnen in de Ludeco lampen zijn niet vervangbaar.

Nee, de lichtbronnen in de Ludeco lampen zijn niet vervangbaar.

Ja, alle lampen van Ludeco zijn voorzien van een led lichtbron.

Hiertoe is de keuze vrij.

Alle lampen van Ludeco hebben de lichtkleur warm wit (3.000 kelvin).

Ludeco geeft 2 jaar garantie op een lamp. Klik hier om de garantievoorwaarden te downloaden.

Dit is geen enkel probleem en volstrekt veilig! De gaatjes die zijn ontstaan, trekken na verloop van tijd zelfs steeds verder dicht.

Het aansluiten van Ludeco verlichting is heel eenvoudig. Je plaatst de lampen waar je ze wilt hebben en legt de hoofdkabel langs de lampen. Sluit de lampen aan op de hoofdkabel met de connector die aan het uiteinde van de kabel van de lamp zit. Plug daarna de hoofdkabel in de transformator en stop de stekker van de transformator in het stopcontact. Koppel de lampen vervolgens met de Smart Life app. Bekijk hier de video met een stap voor stap uitleg.

Ja, 12 volt is laagspanning, daardoor vormt het geen gevaar voor mens en dier en is het systeem veilig aan te sluiten.

De kabel en verlengkabels kunnen aan één transformator tot een maximum van 40 meter aan elkaar worden verbonden.

De Smart Life-app is een handige app waarmee je slimme apparaten kunt beheren en automatiseren via je smartphone of tablet. Hier zijn de basisstappen om de app te gebruiken:

  1. Download de Smart Life-app vanuit de App Store of Google Play Store.
  2. Maak een account aan of log in met je bestaande gegevens als je al een account hebt.
  3. Voeg apparaten toe door op het "+" symbool in de app te klikken. Volg de instructies om het apparaat te verbinden met de app en je Wi-Fi-netwerk.
  4. Beheer je apparaten. Zodra je apparaten zijn toegevoegd, kun je ze eenvoudig bedienen via de app. Schakel ze in of uit, stel timers in en ontdek nog veel meer handige functies.

Bekijk hier de video met een stap voor stap uitleg.

Klik in de Smart Life-app op de lamp die je wilt instellen. Klik op 'Meer acties' en daarna linksonder op 'Timer'. Stel de timer in wanneer je wil dat de lamp aan en/of uit gaat. Dit kun je ook doen door gebruik te maken van scenes.

Om een Smart lamp te resetten sluit je de lamp aan op een standaard armatuur. Schakel de lamp vanuit de stand AAN voor ongeveer 5 seconde UIT en vervolgens AAN, UIT, AAN, UIT, AAN. Als de lamp nu gaat knipperen is de koppelmodus actief.

Wanneer de lampen of apparaten niet verbinden (na het resetten), is het van belang om goed te checken of je gebruik maakt van een 2.4GHZ verbinding en de instellingen van je router goed staan.

Sommige routers leveren twee verschillende Wi-Fi netwerken, één van 2.4 GHz en één van 5 GHz. Het is van belang te weten dat de smart lampen van Ludeco alleen kunnen verbinden met 2.4 GHz Wi-Fi netwerken. Om je smart lamp in te stellen, zorg ervoor dat je mobiele apparaat verbonden is met een 2.4 GHz Wi-Fi netwerk. Voor meer gedetailleerde informatie over netwerk specificaties raadpleeg je de handleiding van jouw router.

Ja, zeker! Je kunt de lampen overal waar je bent bedienen met de app, mits je internet hebt. Groepeer je lampen, stel een kleur in of ga voor een kleurtemperatuur die past bij jouw tuin.

De tuin verlichten geeft sfeer en door ons systeem en smart oplossing veel gebruiksgemak. Maar denk ook aan veiligheid! Door een verlichte tuin of verlichting die automatisch aangaat worden opstapjes en donkere plekken beter zichtbaar. Je kunt bijvoorbeeld verschillende timers instellen zodat het lijkt alsof er iemand thuis is. Zo vergoot je de veiligheid rondom jouw huis! Daarnaast weert het ongenodigde gasten. Stel alles in zoals jij dat wilt!

Downloads